Ανακαλύψτε τη Νέα σειρά Σφαιρικών Βανών PVC: Σχεδιασμένες για Άριστη Απόδοση

19 Ιουλίου 2024

 

Ανακαλύψτε τη Νέα σειρά Σφαιρικών Βανών PVC: Σχεδιασμένες για Άριστη Απόδοση

 

Στο σημερινό ταχύτατα εξελισσόμενο βιομηχανικό και αγροτικό περιβάλλον, η ζήτηση για αξιόπιστο και φιλικό προς το χρήστη εξοπλισμό είναι υψίστης σημασίας. Η νέα σειρά σφαιρικών βανών PVC έχει σχεδιαστεί για να καλύψει αυτές τις ανάγκες, προσφέροντας ασυναγώνιστη απόδοση, αντοχή και ευκολία χρήσης.

 

Βασικές Προδιαγραφές

  • Διαστάσεις: Φ 75mm (2 ½”), Φ 90mm (3”), Φ 110mm (4”)
  • Πίεση Λειτουργίας : 10atm *
  • Θερμοκρασία Λειτουργίας: 0°C – 60°C (U-PVC)

Η νέα βάνα PVC με 2 ρακόρ Φ75 & 2 ½” (50517575 & 50540707), ταιριάζει απόλυτα και μπορεί να αντικαταστήσει τις παλιές βάνες PVC με 2 ρακόρ Φ75 – 2 ½” &  Φ90 – 3″ (το σώμα).

* Ιδανική λειτουργία, PN10 στους 20°C καθώς η πίεση λειτουργιάς επηρεάζεται από την θερμοκρασία.

 

Κατάλληλες για εφαρμογές:

  • Δικτύων Άρδευσης: Εξασφαλίζοντας αποτελεσματική ροή και διαχείριση νερού
  • Εγκαταστάσεις Βιολογικών Καθαρισμών
  • Πισίνες
  • Βιομηχανικές Εφαρμογές: Παρέχοντας ανθεκτική απόδοση σε απαιτητικά περιβάλλοντα

 

 

Καινοτόμα Χαρακτηριστικά Σχεδιασμού

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των σφαιρικών βανών PVC δίνει προτεραιότητα στην ευκολία χρήσης και την αποτελεσματικότητα, ενώ ακολουθούν κάποια χαρακτηριστικά που τις κάνουν να ξεχωρίζουν:

 

  1. Μεγάλα Εξωτερικά Νεύρα στα περικόχλια και στα άκρα: Αυτά διευκολύνουν την εγκατάσταση της βάνας με χρήση εργαλείων, μειώνοντας τον χρόνο και την προσπάθεια που απαιτείται κατά την εγκατάσταση.
  2. Ειδικά σχεδιασμένες εξοχές συγκράτησης στο χερούλι: Η εξωτερική πλευρά του χερουλιού είναι εξοπλισμένη με εξοχές, βελτιώνοντας την πρόσφυση και εξασφαλίζοντας ασφαλή χειρισμό ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.
  3. Καινοτόμο Χερούλι: Χρησιμοποιείται και ως εργαλείο για το βίδωμα και ξεβίδωμα της έδρας για εύκολο και γρήγορο καθαρισμό και συντήρηση της Βάνας

 

Συμπέρασμα

Η νέα σειρά Σφαιρικών βανών PVC με τον καινοτόμο σχεδιασμό τους και τα πρακτικά τους πλεονεκτήματα, συνδυάζουν την αποδοτικότητα με φιλικά προς το χρήστη χαρακτηριστικά, καθιστώντας τες μια εξαιρετική επιλογή για εφαρμογές άρδευσης, πισινές, εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού αλλά και διάφορες βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!