Οι φωτεινές ιδέες πηγάζουν από τον Ήλιο

6 Νοεμβρίου 2020

Η Palaplast, με 40 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στο τομέα της άρδευσης διαθέτει ως βασικό αντικείμενο παραγωγής της συστήματα όπως αυτά της τεχνητής βροχής, της στάγδην άρδευσης και της υδροπονίας.

 

 

 

 

 

Με μία γκάμα 4000 κωδικών στη διάθεσή της, προσφέρει στον καταναλωτή μοντέρνες τεχνολογικές λύσεις, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση του νερού, στην αποδοτικότερη και συστηματικότερη χρήση του και εν τέλει στην εξοικονόμησή του.

 

Η μέθοδος της «στάγδην άρδευσης», εξασφαλίζει ότι καμία σταγόνα νερού δεν πάει χαμένη. Όραμα της Palaplast αποτελεί η ανάπτυξη, η εξέλιξη και η θεμελίωση της αρχής πως κάθε σταγόνα είναι ουσιαστική και πολύτιμη.

 

 

Επιπλέον, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση της ενέργειας και στην ενίσχυση της προστασίας του φυσικού πλούτου, έχουν εγκατασταθεί φωτοβολταϊκά πάνελ στην οροφή του κεντρικού εργοστάσιου, τα οποία συνεισφέρουν στην εξέλιξη της Πράσινης Ανάπτυξης.

Η ενίσχυση της προστασίας του φυσικού πλούτου, η διαρκής αναζήτηση και αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών της, καθώς και η ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον, συγκαταλέγονται στις αξίες και τους στόχους που διακρίνουν την Palaplast.