ΕΡΓΟ / ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ (ΑΘΗΝΑ)

1 Αυγούστου 2023

Η Palaplast με εμπειρία 40 και πλέον ετών έχει στο ενεργητικό της πληθώρα ολοκληρωμένων έργων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μια από τις πιο πρόσφατες συμμετοχές της Palaplast είναι στο έργο της ολοκλήρωσης του περιβάλλοντα χώρου του σταθμού μετρό «ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ» στον Πειραιά Αττικής.

Η Palaplast συμμετέχει στην ολοκλήρωση του έργου προσφέροντας τα παρακάτω προϊόντα της:

Α) Φρεάτια διαθέσιμα σε διαστάσεις 6”, 10”, 12”, 14” (Jumbo) και τα εξαρτήματα τους. Κατασκευασμένα στο εργοστάσιο παραγωγής της Palaplast στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, προσφέρουν ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, καθιστώντας τους την τέλεια επιλογή για εγκαταστάσεις σε χώρους πρασίνου. Τα ορθογώνια φρεάτια 12” και 14” διαθέτουν καπάκι το οποίο μπορεί να δεχθεί λουκέτο ασφάλισης.

Β) Ρακόρ κοχλιωτά 10Atm. Η Palaplast διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εξαρτημάτων όπως: ρακόρ, γωνίες, ταφ, συνδέσμους, τερματικά κ.α. σε διαμέτρους από Ø20mm έως Ø110mm και με σπειρώματα από ½’’ έως 4’’ BSP. Όλα τα εξαρτήματα συνδεσμολογίας PP της Palaplast έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τις προδιαγραφές εξαρτημάτων συνδεσμολογίας.

Γ) Καφέ σταλακτηφόρο σωλήνα “PALADRIP – Garden Plast”. Παράγεται στη μονάδα της Σίνδου Θεσσαλονίκης, χαρακτηρίζεται από το καφέ χρώμα για χρήση σε εφαρμογές κήπων και ομοιόμορφο οπτικό αποτέλεσμα και είναι διαθέσιμος σε ρολά των 50, 100, 400mtr για τον σταλακτηφόρο με εξωτερική διάμετρο 16mm σε δύο παροχές 2.0lt/hr και 3.4lt/hr καθώς και σε ρολά των 300mtr για τον σταλακτηφόρο με εξωτερική διάμετρο 20mm σε δύο παροχές 1.8lt/hr και 3.3lt/hr.

Δ) Γάντζους Εδάφους και Γάντζους Εδάφους Σούπερ. Για την συγκράτηση των σωλήνων PE Ø16mm και Ø20mm και μήκος 14.5cm και 30cm αντίστοιχα.