ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ 2020

19 Μαρτίου 2020

Νερό: Η πηγή της ζωής.

Μπορεί να διαβάζεται κοινότοπο, ωστόσο δεν χάνει ποτέ τη σημασία του. Ειδικά στις μέρες μας, που πολλές περιοχές του πλανήτη, κυρίως στην Αφρική, μαστίζονται από την έλλειψη του πολύτιμου αυτού αγαθού, το μήνυμα αυτό μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ.

Η Palaplast σεβόμενη τη σημασία του νερού εδώ και τέσσερις δεκαετίες, μέσα από τη σωστή χρήση του, είναι αρωγός χιλιάδων συνανθρώπων μας «ποτίζοντας» όλο τον κόσμο. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η Palaplast συνεχίζει το έργο που την καθιέρωσε στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού.

Άλλωστε, το φετινό μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού 2020, συμπυκνώνεται στη φράση «κάθε σταγόνα μετράει». Μια φράση μεγάλης σημασίας στον κλάδο της στάγδην άρδευσης, όπου η Palaplast από τις αρχές του παιχνιδιού καθιέρωσε μια δυναμική παρουσία τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Σε τελική ανάλυση, ας αναλογιστούμε όλοι μας ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 60 % από νερό. Έχουμε όλοι μας χρέος να εκτιμήσουμε αυτό το απαραίτητο για την επιβίωσή μας στοιχείο της φύσης και να του δείξουμε το σεβασμό που του αρμόζει.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλες τις δύσκολες συνθήκες που επηρεάζουν τον τομέα της υγείας παγκοσμίως, ο άνθρωπος έχει αποδείξει ότι μπορεί να προστατευθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό με τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής. Ας επιδείξουμε όλοι μας την ίδια ευαισθησία ως προς την προστασία και τη διαφύλαξη όλων των υδάτινων πόρων.