Η Palaplast συμμετέχει σε έργο στην Πάτρα

13 Ιουλίου 2023

Η Palaplast συγκαταλέγεται στις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας στους τομείς της άρδευσης, ύδρευσης, θέρμανσης, των σωλήνων οπτικών ινών και φυσικού αερίου, ενώ πρόσφατα εισήλθε δυναμικά και στην παραγωγή PVC σωλήνων κτιριακής αποχέτευσης και υπονόμου με τη νέα επένδυση στην Θήβα.

Με εμπειρία 40 και πλέον ετών έχει στο ενεργητικό της πληθώρα ολοκληρωμένων έργων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μια από τις πιο πρόσφατες συμμετοχές της Palaplast είναι στο έργο «Μελέτη, Προμήθεια και Εγκατάσταση Υπογείων Καλωδίων XLPE 150kV για τις υπογειοποιήσεις των εναερίων Γ.Μ. 150kV ΥΠΟΕΡΓΟ Α «ΛΑΔΩΝ – ΠΑΤΡΑ» και ΥΠΟΕΡΓΟ Β «ΠΑΤΡΑ ΙΙ – ΠΥΡΓΟΣ/ ΙΙ» στην περιοχή της Μεσσάτιδας».

Η Palaplast συμμετέχει στην ολοκλήρωση του έργου προσφέροντας τα παρακάτω προϊόντα της:

Α) Σωλήνες πίεσης PVC PALADUR Ø160mm, σχεδιασμένους ειδικά για να αντέχουν σε πιέσεις έως και 6Atm. Κατασκευασμένοι στο εργοστάσιο παραγωγής σωλήνων PVC της Palaplast στη Θήβα προσφέρουν ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, καθιστώντας τους την τέλεια επιλογή για εφαρμογές που απαιτούν στιβαρότητα.

Β) Σωλήνες πολυαιθυλενίου HYDROPAL HDPE100 6Αtm & 16Atm. Οι σωλήνες HYDROPAL HDPE100 παράγονται στη Σίνδο Θεσσαλονίκης και ξεχωρίζουν για τις εξαιρετικές μηχανικές και χημικές αντοχές τους καθώς και για την εκτεταμένη διάρκεια ζωής τους.

Σε ένα συνολικό μήκος υπογειοποίησης (χάνδακα) 12,2 χιλιομέτρων με υπόγειες διατρήσεις, η Palaplast παρέχει σιγουριά, αξιοπιστία και ασφάλεια στην ολοκλήρωση του έργου.